Property manager

MEI 20
Gent Flex Bachelor
19.06.2019 100223782
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als property manager, is een vastgoedontwikkelaar voor bedrijvenparken welke ze dan op hun beurt verhuurt aan bedrijven. Ze bouwen met een bijzondere aandacht voor duurzaamheid en medegebruik.

Men biedt jou als property manager, naast een mooie verloning aangevuld met extra legale voordelen, een uitdagende en afwisselende job binnen een sterk groeiend bedrijf waar doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig zijn.

Over de functie

Als property manager ben jij verantwoordelijk voor het operationeel en technisch beheer van de vastgoedportefeuille in België. Jij staat in dagelijks contact met huurders voor de opvolging van technische problemen en het onderhoud van de technische installaties. Deze geef je door naar de interne afdeling. Je neemt alle administratieve taken op jou die verbonden zijn aan het vastgoedbeheer zoals het opmaken van verslagen contracten, vergunningen,… Bij het einde van de werken doe je een rondgang en inventariseer je als property manager het gebouw of gewijzigde installatie. Dit alles giet je dan in een technisch dossier van het gebouw welke je dan archiveert in het softwarepakket.

Functie eisen

Als property manager:

  • heb je een bachelordiploma in een technische richting en heb je reeds enige jaren ervaring
  • ben je zeer communicatief, bij voorkeur ook in het Frans en Engels
  • kan je zelfstandig te werk en kan je probleemoplossend denken
  • Kan je goed met Autocad en MS Office overweg
  • ga je pro-actief te werk en wil je bijleren
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job