Projectverantwoordelijke wegen -en rioleringswerken

Geplaatst op 08 november 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Binnen jouw rol als projectverantwoordelijke wegen -en rioleringswerken ben jij de ontwerper van het project. Je werkt samen met de projectcoördinator en de tekenaars en hiernaast zorg je ook voor het bestek en maak je de meetstaten.

Naast het begeleiden van het project, ben je ook het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. Je volgt dan ook jouw projecten op van begin tot en met de uitvoering. De werfopvolgingen giet je dan ook in een professioneel werfverslag.

Als projectverantwoordelijke ben jij ook de bewaker voor de budgetten en zorg jij ervoor dat je de projecten met kwaliteit benadert worden.


Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, is het van belang dat je beschikt over een ingenieursdiploma en/of met enkele jaren ervaring in de sector. Daarbij ben jij een goede teamplayer en wil je graag bijleren binnen jouw vakgebied.

Over het bedrijf

Onze klant is een ontwerp en engineeringbureau met een specialisme in infrastructuur, water & leefmilieu en speciale technieken. Dit doen ze zowel in opdracht voor de openbare besturen als voor privé opdrachtgevers. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat jouw groei prioriteit geeft. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en ruimte voor opleiding, bijscholing en workshops.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com