Projectontwikkelaar

Geplaatst op 27 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren projectontwikkelaar zorg jij voor de kwalitatieve inkoop en ontwikkeling van residentieel vastgoed in de regio Antwerpen. Je prospecteert hiervoor naar nieuwe projecten, gronden, enz. Als vlotte onderhandelaar met een sterke commerciële insteek, beheer je op zelfstandige wijze grote en middelgrote projecten. Naast een ervaren team krijg je ondersteuning van een vooruitstrevende marketing met een duidelijke visie op vastgoed.

Functie eisen

Als ervaren projectontwikkelaar beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een hogere bouwkundige / real-estate opleiding en minstens 5 jaar relevante ervaring
  • Rekenkundig en commercieel sterk
  • Een gestructureerde aanpak met een vooruitstrevende visie

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een kwalitatieve ontwikkelaar dat zich specialiseert in residentiële en commerciële vastgoedprojecten in de regio Antwerpen. Met aandacht voor de toekomst, duurzaamheid en een groene leefomgeving, zorgen zij voor een frisse insteek in de dagelijkse projectontwikkeling. Naast ruimte voor initiatief en innovatie, bieden zij jou een marktconform loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com