Projectleiding Appartementsbouw

Geplaatst op 30 oktober 2019

Brussel Flex Master / PHD

Over de functie

Sta in voor de realisatie van meerdere appartementsblokken. 

Als projectleider sta je in voor de realisatie van een groot appartementen complex, van ruwbouw tot afwerking. Momenteel zijn de meeste blokken in afwerkingsfase. Je staat in voor de coördinatie van totaalprojecten van A tot Z. Je houdt rekening met de budgetten, uitvoeringsplannen en kwaliteit in het bouwdossier. Je bent het spilfiguur tussen alle betrokken partijen en je onderhandelt met leveranciers en onderaannemers. Bij een nieuw project sta je in voor de volledige werkvoorbereiding van het bouwdossier met oog op uitvoering. 

Functie eisen

Je beschikt als projectleider appartementsbouw over een master bouwkunde met minstens 4 jaar werkervaring in een coördinerende functie. Je bent analytisch en oplossingsgericht ingesteld. Daarboven beschik je over voldoende materialenkennis en uitvoeringstechnieken (ruwbouw, afwerking en technieken). Daarnaast ben je vlot in het Nederlands en je kan je uitdrukken in Frans en Engels. Bovendien woon je regio Brussel – Halle –Vilvoorde. 

Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant in Vlaams-Brabant is gespecialiseerd in nieuwbouw van appartementen en woon-zorgcentra. Momenteel bouwen ze aan een grote werf met meerdere blokken, van ruwbouw tot afwerkingsfase. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder en je kan rekening op interne ondersteuning. Ze zijn een vlot en gedreven organisatie waar je open kan communiceren. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com