Projectleider

Geplaatst op 26 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als ervaren projectleider start jij op een project in de regio Zaventem dat minstens 1,5 duurt en ben jij de centrale schakel tussen alle betrokken partijen. Met een pro-actieve houding, analyseer je de dossiers, stel je een uitvoeringsplan op en bewaakt de kwaliteit en voortgang van de werken. Je organiseert en leidt werfvergaderingen met de architecten en bouwheer, beheert de budgetten en bent verantwoordelijk voor de voorlopige en definitieve oplevering. In jouw rol als leider, ben je 40% van je tijd aanwezig op de werven en 60% op kantoor.

Functie eisen

In jouw rol als projectleider beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting
  • Minstens 4 jaar relevante ervaring in klasse 8 projecten
  • Werk je zelfstandig en hanteer je een directe communicatie

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 hoofdaannemer dat zich specialiseert in grote en complexe projecten, gaande van residentiële projecten tot hotels, winkelcentra en andere complexe gebouwen vanaf €5 miljoen. Dit doen zij zowel in de openbare als private sector. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen. Je komt terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele manier bijstaan in jouw projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com