Projectleider

Geplaatst op 28 november 2019

Antwerpen Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je de drijvende kracht die in samenwerking met de andere leden van het bouwteam het bouwproject in goede banen leidt. Hierbij ben je bevoegd voor het budget van de werf, de aankopen (in overleg met de centrale aankoopdienst), de werfplanning, alsook voor de onderhandelingen met de bouwheer en onderaannemers. Je voert deze taken uit met respect voor de veiligheid, kwaliteit, kostprijs, termijn en correcte relaties met de bouwheer en de ontwerpers

Functie eisen

  • Je hebt een diploma industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur bouwkunde.
  • Je beschikt over minstens 5 jaar ervaring in de bouwsector klasse 8.
  • Je koppelt een structurele, accurate aanpak aan een goed communicatievermogen.
  • Je bent een geboren leider en je kan goed overweg met verantwoordelijkheid

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer klasse 8 die experts zijn in grote bouwprojecten. Dit voornamelijk in residentiële bouw. Er heerst een familiale sfeer die een nonsensaanpak hanteert.

Binnen deze functie krijg je van het bedrijf alle ruimte om te groeien. Je ontvangt een marktconform loon aangevuld met extra legale voordelen waaronder een wagen; maaltijdcheques , laptop gsm en verzekeringen.

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 487 995 259 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com