Projectleider

Geplaatst op 02 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als projectleider behandel je het volledige project van A tot Z, waarbij je nauw ondersteunt wordt door werfleider, werkvoorbereiders, junior projectleiders, calculators, tekenaars en project managers. Je bepaalt de voortgang van het project, rekening houdend met tijd en budget. Je neemt daarbij de coördinerende en coachende rol op over jouw team. Tijdens projectvergaderingen neem jij dan ook het voortouw. Je volgt ook de werf nauw op, en wordt dan ook graag op de hoogte gehouden van de dagdagelijkse voortgang door communicatie met de werfleider(s).

Je werkt specifiek op de afdeling warmtenetten, waarbij de specialisatie van het bedrijf sterk aan bod komt. De restwarmte van bedrijven kan opgeslagen worden of wordt gebruikt ter verwarming van de stad. Transport hiervan is dan ook noodzakelijk. De nieuwste technieken worden dan ook steeds toegepast.

Functie eisen

Je beschikt over een master bouwkunde / elektromechanica met relevante ervaring (voorkeur op vlak van infra).

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van nutsvoorzieningen. Dit doen ze specifiek voor onder- en bovengrondse leidingen en pijpleidingen. Dit passen ze toe binnen verschillende sectoren: openbaar, industrieel en residentieel. Ze blinken uit op ieder vlak van het project: engineering, uitvoering, oplevering en onderhoud.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com