Projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

West-Vlaanderen Flex Master / PHD

Over de functie

De functie van projectleider is bij hun niet 100% afgelijnd. Aangezien intern sommige projectleiders meer naar een pure binnendienst willen, of een veel groter percentage buitendienst ambiëren, bekijken ze deze samenstelling steeds ook met de ambitie van de werfleider. Het percentage binnendienst kan dus variëren tussen de 100% en 60%.

Als projectleider functioneer je voornamelijk tussen de project manager en werfleider. Hierbij heb je ook ondersteuning van de werkvoorbereider (assistent-projectleider), calculator en tekenaar. Je bepaalt overkoepelend het budget en timeframes na het dossier van het studiebureau. Dit pas je aan na de bevindingen van de calculator en tekenaar. Je houdt ook continue rekening met de voortgang van de werf en probeert meerwerken te voorkomen door communicatie en probleemoplossend denken. Je neemt actief deel aan werf- en projectvergaderingen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring , aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring
  • Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg
  • Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling
  • Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten
  • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen
  • Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com