Projectleider

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

De projecten begeleiden van A tot Z start bij het klantencontact. Daarbij ga jij een technisch en commercieel voorstel formuleren op basis van de noden van de klant en de interne mogelijkheden. De volledige calculatie (uren werk en materialen) en projectplanning over het project ga jij behandelen. De planning trek je door naar de verdeling van het project over jouw team, waarbij jij het nauw opvolgt. Bij ieder aspect van het project word jij betrokken, waarbij jij ook terugkoppelt naar de klant: pre-engineering, productie, installatie en onderhoud. Na oplevering van het project zit je ook samen met jouw team om te leren van de ervaring en hoe het de volgende keer beter kan. Je vraagt dit ook na bij de klant en neemt deze feedback ook mee naar jouw team. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde

·        Je hebt een relevante ervaring in staalconstructies

·        Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling

·        Je hebt reeds de technische en financiële haalbaarheid van projecten opgesteld

·        Communicatie naar hoog management niveau schrikt jou niet af

·        Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

·        Je draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel

·        Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen

·        Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Over het bedrijf

Het bedrijf hanteert een grote variëteit aan activiteiten. Wat bij hun wel steeds centraal staat is de combinatie van staalconstructies met mechanica en projectbehandeling van A tot Z. Er wordt steeds gestart met een ontwerp op maat van de klant. Vervolgens wordt er overgegaan tot detail engineering, waarbij er nauw contact heerst met de productie. In de productie worden de staalconstructies vervaardigt, gefabriceerd, gelast, aangepast, onderhouden,.. Ze worden gekenmerkt voor hun grote en uitdagende projecten, actief in allerhande sectoren. Zo kan je hun realisaties terugvinden offshore, in de bouwsector, nutsvoorzieningen, productieomgevingen, machinebouw en automotive sector. Deze uitdagende en afwisselende projecten vullen ze aan met een directe, collegiale en dynamische sfeer. Er is weinig verloop binnen het bedrijf, doordat er ook wordt gefocust op interne doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Er heerst een goede interne sfeer, waarbij je steeds op hulp en begeleiding van collega’s kan rekenen. Maandelijks wordt er ook een drink georganiseerd door het bedrijf en uitstapjes met het bedrijf kan je hier ook jaarlijks verwachten! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com