Projectleider

Geplaatst op 12 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider nutsvoorzieningen sta je in voor de engineering van het project op vlak van waterleidingen, gasleidingen, riolering, warmtenetten, elektrische leidingen, … Je trekt deze engineering ook verder naar het project management. Daarbij hou je rekening met het budget en de opleveringstijd. Hiervoor stel je de planning van de werf op, waarbij je de dagdagelijkse planning overlaat aan de werfleider. Je werkt mee aan de aanbestedingsdossiers en je houdt nauw contact met de bouwheer. Je werkt ook nauw samen met verschillende onderaannemers, waarbij jij als hoofdaannemer de juiste en tijdige communicatie doorgeeft. Je bent klantgericht en hanteert steeds een commerciële aanpak, waardoor je ook nieuwe opdrachten en klanten kan aantrekken. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / bouw
  • Je beschikt reeds over minimaal 5 jaar relevante ervaring in de nutsvoorzieningen
  • Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg
  • Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling
  • Je hebt reeds de technische en financiële haalbaarheid van projecten opgesteld
  • Je durft initiatief te nemen en zoekt naar strategische oplossingen
  • Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten
  • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen
  • Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen! 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com