Projectleider

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Sta als projectleider in voor de coördinatie van duurzame projecten in staalskeletbouw, dit voornamelijk om extra verdiepingen te creëren op bestaande architecturale gebouwen. Een efficiënte manier om te bouwen in stad. Je bent voor de projecten het enigste aanspreekpunt bij klanten, architect, bouwheer en leveranciers, dit om een goede service te bieden. Je bent gedreven en je beschikt over een vlotte communicatie om projecten tot een goed einde te brengen. Bovendien kan je rekenen op een goede ondersteuning van een projectvoorbereider en werfleider. Ook krijg je een stevige opleiding in de staalconstructies. 

Functie eisen

Je beschikt als projectleider over minstens een bachelor bouwkunde met een eerste werkervaring. Daarnaast ben je vlot communicatief in het Nederlands en kan je je verhelpen in het Frans. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie in duurzaam staalskeletbouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Kortrijk, de werven zijn regio Oost- en West-Vlaanderen. Er is een opleidingstraject voorzien om jou de technische kennis en ijzersterke perspectieven bij te brengen. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met een bedrijfswagen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com