Projectleider

Geplaatst op 20 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van werfleiders, meestergasten en arbeiders in wegenbouw-, industriële- en residentiële bouwprojecten. Belangrijk is ook dat je moet overleggen en rapporteren aan de directie. Er zijn zowel openbare projecten als privéprojecten. Het uitzetwerk wordt gerealiseerd met behulp van 3D systemen. Tijdens de uitvoerende werken sta jij centraal in contact met openbare besturen en klanten.

Functie eisen

  • Je bezit een Bachelor in een bouwkundige richting
  • Je hebt een jonge en relevante werkervaring
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en een firmawagen
  • Een uitdagende en variërende functie binnen een stabiel en gezond bedrijf

Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf, waar het motto: 'meer dan werken!' geldt. Ze zijn vooral actief in wegenbouw, afbraak en riolering. Met een uitgebreid en modern machinepark zorgen zij voor een kwaliteitsvolle uitvoering van elk project.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com