Projectleider

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het volledige project, gaande van middelgrote tot grote residentiële projecten. Je krijgt steeds 1 project toegewezen, waarin je jezelf volledig in kan toeleggen, autonoom kan werken en je zelf in staat voor het aansturen van de medewerkers, onderaannemers en leveranciers. Als organisator, bewaak je de planning, kwaliteit, veiligheid en het budget tijdens het volledige project. Daarnaast breng je op een pro-actieve manier de wensen van de klant in kaart en speel je hier zo efficiënt mogelijk op in. Je bent tijdens het volledige traject het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.

Functie eisen

De ervaren projectleider die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor bouwkunde
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring in grote projecten
  • Planmatig en organisatorisch sterk
  • Gedreven en pro-actieve mentaliteit

Over het bedrijf

Je komt terecht in een sterk groeiende aannemingsbedrijf dat de bouwsector in residentiële projecten naar een ander niveau wil brengen. Dit doen ze door de integratie van nieuwe technologieën in combinatie met een goede procesoptimalisatie. Zij hechten enorm belang aan een persoonlijke aanpak en een grote betrokkenheid in elk bouwproject. Naast een enorme zelfstandigheid, bieden zij jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen en maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com