Projectleider

Geplaatst op 23 september 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

In jouw functie als projectleider coördineer je alle werkzaamheden zodanig dat voldaan wordt aan belangrijke parameters eigen aan het bedrijf. Om deze werken goed te laten starten, zorg je dat alle noodzakelijke voorbereidingen worden getroffen, zowel technisch, administratief en organisatorisch. Je bent permanent op de hoogte van wat er gaande is op jouw werven, je anticipeert op mogelijke problemen en lost deze op als ze zich toch voordoen. Met jouw motiverende aanpak, geef je leiding aan zowel eigen personeel als aan onderaannemers. Naast jouw coördinatie op de werkzaamheden, werk je mee aan de verbetering van de werking van het bedrijf en specifiek van de dienst.

Functie eisen

  • Je bezit minstens een bachelor in een bouwkundige opleiding
  • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring in de bouwsector
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • Je hebt een sterk coördinatievermogen, ook voor grote en complexe projecten


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen
  • Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een toonaangevend bedrijf

Over het bedrijf

Onze klant is een erkende algemene aanneming klasse 7 dat zowel kleine als grote projecten graag voor haar rekening neemt. Zowel projectontwikkeling als aannemerij en hout & interieur neemt onze klant voor hun rekening. Met een vaste ploeg van zo’n zeventig bekwame en ervaren medewerkers bent u bij onze partner aan het juiste adres voor al uw bouw- en verbouw werkzaamheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com