Projectleider - Werfleider Zwembaden

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Lever mooie tuinprojecten op met zwembaden, welnessen en poolhousen. 

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opleveren van middelgrote tot grote projecten (klasse 8) van appartementen, kantoren, woonzorgcentra etc. Je krijgt de nodige autonomie om je werf veilig en in het groen op te leveren. Daarnaast krijg je ondersteuning van de interne dienst. Je coördineert de werfleiders, die permanent op de werf staan. Daarnaast ga je pro-actief moeilijkheden of problemen uit de baan helpen. Vervolgens sta je om het as-built dossier volledig up-to-date in te leveren. Naast het opbouwen van een duurzame relatie met de klant, bouwheer, architect en leveranciers, bewaak je het kwaliteit – rendement door regelmatig te evalueren. 

Functie eisen

Je beschikt als werfleider-projectleider over een bouwtechnische kennis en je bent sterk in het organiseren.

Over het bedrijf

Je komt terecht in een kleine familiale organisatie met een vlakke structuur, regio Gent (Nazareth). Ze zijn gedreven en enthousiast team om projecten kwalitatief en met trots op te leveren. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com