Projectleider staal

Geplaatst op 12 november 2019

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als projectleider werk je in de eerste plaats nauw samen met de sales engineer. Je gaat mee naar de klant, zodat de technische kant van het project kan bepaald worden. Je werkt daarbij een conceptueel ontwerp op, stelt prijsoffertes op en bepaalt de tijdsframe. Je wordt daarbij nauw ondersteund door een ervaren tekenaar. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de technische voortgang, rekening houdend met kwaliteit, veiligheid, budget, tijd en technische uitwerking. Je bent ook betrokken bij de installatie ter plaatse, waarbij je nauw contact houdt met de ploegbazen. Je kan hierbij rekenen op 2 ervaren ploegbazen om jouw team ter plaatse en in de productie aan te sturen. Je houdt de meet- en vorderingsstaten bij en maakt vervolgens ook een as-built plan op.

Functie eisen

·        Met voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma bouwkunde

·        Je hebt reeds enkele jaren ervaring als projectleider of werfleider opgedaan op vlak van staalconstructies

·        Je bent nog steeds getriggered door de technische uitwerking

·        Je neemt graag verantwoordelijkheid op, waarbij je zowel nauw contact met de klant als productie en tekenaars behoudt

·        Je werkt overkoepelend over het project

·        Je werkt graag in een familialere omgeving met korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak onder de collega’s

Over het bedrijf

Het bedrijf is een familiale KMO, waarbij de zwaardere staalconstructies worden behandeld, zowel nationaal als internationaal. Ze behandelen steeds de projecten van A tot Z. De engineering, productie, installatie en follow-up worden allemaal intern behandeld.

Hun aanbod:

·        Vast contract van onbepaalde duur

·        Aantrekkelijk salarispakket

·        Wagen met tankkaart

·        Maaltijdcheques

·        Hospitalisatie- en groepsverzekering 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com