Projectleider Ruwbouw

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Zet de ruwbouw van appartementsgebouwen.

Als projectleider Ruwbouw ben je verantwoordelijk voor het fundament van appartementsgebouwen. Op deze manier coördineer je meerdere projecten in startfase. Analyse van de lastenboeken, meet- en vorderingsstaten. Je beschikt over eigen arbeiders en externen om het project te realiseren. Je bent het aanspreekpunt voor de leveranciers en onderaannemers. Daarnaast werk je samen met de projectleider Afwerking, Bouwheer en Architect. Bovendien volg je nauwkeurig de budgetten op en zorg je voor een duidelijke haalbare planning.  

Functie eisen

Je beschikt als projectleider ruwbouw over een master bouwkunde met minsten 5 jaar relevante werkervaring. Je kan je team motiveren en coördineren. Daarnaast ben je ook praktisch ingesteld.

Wat bieden we jou?

  •  Goede communicatie tussen teams
  • No-nonsens mentaliteit
  • Financieel gezond bedrijf
  • Collegialiteit is zeer belangrijk
  • Aantrekkelijk loon
  • Bedrijfswagen met tankkaart, smartphone en PC

Over het bedrijf

Je komt terecht in een losse familiale omgeving, waar pro-actief werken gestimuleerd wordt. Je krijgt de vrijheid om uw eigen project te realiseren, met ondersteuning van een sterk ervaren projectleider Ruwbouw. Daarnaast sta je in nauw contact met de zaakvoerder om alles in goede baan te leiden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deinze met projecten regio West- en Oost-Vlaanderen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com