Projectleider renovatie

Geplaatst op 27 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Specifiek zou je instaan voor de totale inrichting van bestaande panden. Dit houdt renovatiewerken van de ruwe werken tot de totaalafwerking in. Alsook herbestemming van commerciële panden zou tot jouw projecten behoren. Daarbij ga je in de eerste plaats de projectvoorbereiding tot in de puntjes in orde brengen. Plaatsbezoeken, dossierstudie, de calculator helpen bij het opstellen van de calculatie horen onder andere bij jouw takenpakket. Je bent enorm nauw betrokken bij de uitvoering, door de dagdagelijkse voorbereiding, coördinatie op te volgen en de uitgevoerde werken te controleren. Je woont werfvergaderingen en opleveringen bij. De duurtijd van de werven kan je op 2 à 5 maand schatten. Ten slotte stel je ook as-built dossiers op. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma bouw, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante ervaring

·      Buitenlandse verplaatsingen (binnen Europa) 1 week per maand is geen probleem. Dit kan gaan van 1 volledige week tot enkele dagen verspreid over de maand. 

·      Kennis van ruwbouw en afwerking

·      Kennis van technieken vormt een pluspunt

·      Sterke communicatie

·      Enthousiasme

·      Spilfiguur 

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van nieuwbouw en renovatie, van ruwbouw tot totaal afwerking. Hierdoor kom je met verschillende technieken in aanraking en maak je het project van begin tot eind mee. Als projectleider functioneer je dan ook als HET aanspreekpunt, zodat er geen informatie verloren gaat en jij alle partijen op de hoogte kan houden.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Een uitdagende en gevarieerde functie

·      Dynamisch bedrijf met open communicatiestijl

·      Waardering en autonomie

·      Opleiding en persoonlijke begeleiding

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      Wagen met tankkaart

·      Extralegale voordelen

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com