Projectleider publieke ruimte en infra

Geplaatst op 13 november 2019

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider sta je in voor een team van medewerkers waarmee je samenwerkt om uitdagende projecten binnen publieke ruimte, infrastructuur en waterbeheer succesvol te volbrengen. Je kan niet wachten om aan de slag te gaan met jouw bouwprojecten binnen de publieke ruimtes en infrastructuur !

Je takenpakket bestaat uit het volledige projectbeheer, het leiden van je team en de naleving van de deadlines en rendement. Je stelt offertes op, verzorgt de eindredactie, controleer de ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Dit alles rapporteer je aan uiteindelijk aan de projectdirecteur. Ten slotte figureer je als contactpersoon met de klanten en sta je in voor de juiste overdracht naar de collega-projectleiders. Ervaring in het begeleiden van projecten van het begin tot de definitieve oplevering laat jou uitblinken in de job ! 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma landschapsarchitect en je hebt een uitgebreide interesse in publieke ruimtes en infrastructuur.
  • Ervaring in het werk en met de rekensoftware (zoals Autocad, Civil 3D) zijn troeven !
  • Je staat communicatief sterk in je schoenen en beheert de nodige skills
  • Je bent een leidersfiguur die weet hoe hij een team moet leiden
  • Je werkt resultaat gericht onder de nodige stress situaties


Over het bedrijf

Onze klant is een groot studiebureau die figureert als totaaladviseur binnen de gebieden bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordeningen. Het bedrijf richt zich zowel op totaalprojecten als deelprojecten.

Binnen de functie krijg je de kans om met jouw team aan uitdagende projecten te werken. Je komt terecht in een flexibel en warm bedrijf waar gewerkt wordt met glijdende uren voor de juiste work-life balance. Ten slotte ontvang je een marktconform loon gebaseerd op jouw profiel en ervaring. Dit aangevulde met extralegale voordelen zoals pensioenplan, hospitalisatieverzekering, GSM-abonnement, bedrijfswagen, maaltijdcheques,.... enz.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tessa Meyntjens

Tessa Meyntjens

Recruiter

+32 487 995 259 tessa.​meyntjens@​be.​whoohoo.​com