Projectleider platte daken

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als projectleider sta je in voor de technische voorbereiding en opvolging van projecten. Dit doe je door de werven te coördineren en te organiseren op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en zoekt in geval van problemen naar constructieve oplossingen. Om over de correcte technische uitvoering te waken voer je de nodige werfbezoeken uit. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Daarbij controleer je nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. 

Functie eisen

Als projectleider platte daken:

  • bezit je een bachelor in een technische of industriële richting
  • heb je een relevante werkervaring in dakwerken
  • ben je planmatig en organisatorisch sterk

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een unieke speler die zich inzet op dakdienstverlening op nationaal vlak. Je staat mee garant voor een feilloos onderhoud van daken, zowel in de industriële en retailsector. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en een firmawagen. Om jouw persoonlijke en professionele groei te ondersteunen, krijg je een opleidingstraject op jouw maat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com