Projectleider openbare verlichting en laagspanning

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Wees verantwoordelijk voor het licht op de openbare wegen.

Als projectleider openbare verlichting en laagspanning heb je een voorbeeldfunctie. Vanaf het bouwdossier ben je verantwoordelijke voor het project van A tot Z. Dit betekent de werkvoorbereiding, organisatie en planning van de werken. Je staat in nauw contact met de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers, waar je een duurzame relatie mee opbouwt. Daarnaast sta je in voor het bestellen van het materiaal, opmaken van de vorderingsstaten en opvolging van de facturatie.

Je kijkt als projectleider toe op het rendement, efficiëntie, veiligheid en signalisatie. Daarnaast sta je in voor het bijsturen en motiveren van de ploegen. 

Functie eisen

Je beschikt als projectleider openbare verlichting over minstens een bachelor Elektrotechniek of Bouwkunde met relevante werkervaring. Je bent oplossingsgericht en communicatief ingesteld met een positieve gedrevenheid. Je werkt vanuit Lokeren voor werven in het Waasland. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie projecten in openbare verlichting
  • Autonomie
  • Mooi salarispakket met bedrijfswagen en extra legale voordelen
  • Vast contract en je kan onmiddellijk aan de slag


Over het bedrijf

Je komt terecht gerenommeerd elektrotechnisch bedrijf, gekend voor hun teamwerk en kwaliteit. Ze werken niet in een hokjesmentaliteit met afgelijnde taken. Initiatief is een mooie drijfveer. Bovendien kijken ze vanuit de kandidaat wat hij/zij wil/kan. Er heerste een open communicatie en informele sfeer. Als projectleider moet je ook niet in kostuum werken. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com