Projectleider Oost- en West-Vlaanderen

Geplaatst op 03 januari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als ervaren projectleider ben jij verantwoordelijk voor het volledige beheer van elk toegewezen bouwproject in de regio Oost- en West-Vlaanderen. In deze projecten ben je de centrale schakel tussen alle betrokken partijen. Met een pro-actieve houding, analyseer je de dossiers, stel je een uitvoeringsplan op en bewaakt de kwaliteit en voortgang van de werken. Je organiseert en leidt werfvergaderingen met de architecten en bouwheer, beheert de budgetten en bent verantwoordelijk voor de voorlopige en definitieve oplevering. Je brengt de wensen van de klant mede in kaart en speelt hier zo efficiënt mogelijk op in.

Functie eisen

Als projectleider beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een master bouwkunde
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring in klasse 8 bouwprojecten
  • Communicatief en organisatorisch sterk

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich richt op vele sectoren zoals zorg, residentiële en industriële projecten, onderwijs en overheid, enz. Zij hanteren een bedrijfscultuur die respect heeft voor alle medewerkers met een open communicatie. Dit zorgt voor een hechte sfeer waar er veel gelachen wordt, maar ook hard gewerkt. Voor jouw functie als projectleider bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Als bedrijf halen zij projecten binnen die een meerwaarde zijn voor het bedrijf zodat alle medewerkers constant nieuwe uitdagingen krijgen en zich ontwikkelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com