Projectleider Nieuwbouw

Geplaatst op 29 november 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Projectleider Nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor de toegewezen projecten vanaf de uitvoering. Je oefent een voorbeeldfunctie, waar je instaat voor de organisatie, coördinatie en controle van meerdere werven. Dit vindt plaats in de industriële als private sector. Je staat in nauw contact met de aannemer, de bouwheer en de architect. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brugge.

Functie eisen

Als Projectleider Nieuwbouw met werven over West- en Oost-Vlaanderen beschik je over volgende talenten:

  • Master Bouwkunde met een eerste werkervaring als projectleider
  • Goede kennis van Nederlands, Engels en Frans is een plus
  • Hands-on mentaliteit
  • Punctueel
  • Coachend

Over het bedrijf

Door toenemende projectaanvragen wil onze klant met gevestigde waarde in de woningbouw, hun team uitbreiden met een Projectleider Woningbouw. Als Projectleider Woningbouw kom je terecht in een onderneming die investeert in haar mensen. Je kan rekenen op een uitdagende functie, aangename werkomgeving in een informeel familiebedrijf. 


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com