Projectleider Metaalconstructies

Geplaatst op 27 november 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van verscheidene montage- en bouwprojecten. Dit vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt van alle andere partijen (bouwheer, architect, studiebureau,…). Je stuurt zowel jouw ploegen als onderaannemers aan en begeleidt hen bij technische vragen en problemen. Maandelijks maak je vorderingsstaten op en geef je deze door naar de interne diensten die dit verwerken. Je werkt voor de regio Gent met hoofdkantoor in Zelzate.

Functie eisen

Je beschikt over volgende talenten als projectleider:

  • Je hebt een master bouwkunde of bachelor bouwkunde met een relevante werkervaring als projectleider - werfleider
  • Je kan de leiding nemen op de werf
  • Je bent proactief en een problemsolver
  • Je spreekt Nederlands en je kan bij voorkeur jou verstaanbaar maken in het Frans of Engels


Over het bedrijf

De klant, waar ze jou als werfleider met open armen verwelkomen, neemt alle stappen van de coördinatie en uitvoering op zich. Zowel van stabiliteitsstudie voor het ontwerp tot de complete afwerking, alles is in eigen beheer zodat men snelheid en precisie kan verzekeren. Door een continu overleg met de bouwheer en architect kan men een vertrouwensband opbouwen voor elk project.

Men biedt jou als projectleider, naast een aantrekkelijk salaris aangevuld met bedrijfswagen, een jonge en enthousiaste sfeer binnen een stabiel en groeiende onderneming.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com