Projectleider Luxewoningen

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van luxe projecten binnen de afgesproken deadlines en budgetten. Zowel technisch als financieel volg jij jouw projecten op en coördineer jij de werven. Je staat in contact met zowel interne als externe partijen (bouwheer, architect, onderaannemers, ingenieurs, leveranciers…). Bij de onderaannemers en leveranciers onderhandel jij als projectleider over de prijzen en plaats je bestellingen. Bij elke vordering geef jij opdracht tot facturatie.

Functie eisen

Als projectleider Luxewoningen sta je in voor de ruwbouw tot afwerking. Een hoger diploma master bouwkunde (industrieel ingenieur) is een vereiste met minsten 4 jaar relevante werkervaring.

Daaropvolgend voldoe je aan volgende kenmerken:

  • Technisch inzicht en een grondige materiaalkennis
  • Sterk communicatief sterk in Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • je speelt met deadlines en budgetten


Over het bedrijf

Onze klant is actief in luxueuze residentiële bouw. Ze bouwen voor hun klanten volledige totaalprojecten op maat. Voor het bedrijf is klantentevredenheid en aandacht voor timing en budget zeer belangrijk.

Men biedt jou als projectleider, naast een zeer aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen, een professionele werkomgeving met zeer uitdagende en variërende projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com