Projectleider landbouw

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als projectleider neem je de leiding over het projectteam en functioneer je als aanspreekpunt naar de klant. De bepaling van het project komt bij jou te liggen. Je gaat daarbij overkoepelend het project op vlak van techniciteit, alsook budgettair gaan uitwerken. Ook met gestelde deadlines hou jij rekening en je stelt dan ook een algemene planning op. Ter uitvoering ga je ook de onderaannemers en leveranciers gaan bepalen. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een bachelor bouwkunde en beschikt reeds over minimaal 7 jaar ervaring als projectleider

·        Je bent een leider in hart en nieren, met een commerciële twist

·        Je kan de helicopterview over projecten behouden

·        Je kan goed prioriteiten detecteren om vervolgens een goede oplossing voor te stellen en uit te voeren 

Over het bedrijf

Als familiale KMO zijn ze ondertussen een gevestigde waarde op vlak van industriebouw en bouw toegepast op de landbouw. Het project behandelen ze van A tot Z, namelijk de studiefase, afbraak en funderingen, eigen atelier en eigen installatiedienst. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com