Projectleider industriële dienstverlening

Geplaatst op 20 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider/werfleider sta je in voor de voorbereiding en uitvoering van projecten, van industriële reinigingsprojecten, volgens vooropgelegde procedures. Je plant de medewerkers in, stuurt deze aan en je zorgt voor een effectieve werkmethode binnen de projecten. Je zorgt voor een correcte projectadministratie en je controleert deze op afwijkingen en incidenten, die je communiceert naar het afdelingshoofd. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgevers.

Functie eisen

Als projectleider industriële reiniging:

  • bezit je minstens een bachelordiploma Elektromechanica
  • bezit je een attest VCA-leidinggevenden
  • kan je analytisch en systematisch werken

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair bedrijf dat sinds meer dan 40 jaar gevestigd is in Antwerpen. Zij combineren verschillende disciplines, waaronder bouw, bodemsanering en industriële dienstverlening, onder één dak. Als industriële dienstverlener zijn zij actief in hogedruk- en vacuümwerkzaamheden, catalystwissels, afvoeren van gevaarlijke stoffen, de opkuis van verlaten bedrijfsterreinen en interventies bij milieucalamiteiten. Zij bieden jou een loon aangepast op jouw ervaring met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com