Projectleider HVAC

Geplaatst op 27 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als projectleider HVAC sta je langs de kant van de hoofdaannemer en ga je instaan voor de coördinatie van de onderaannemers. Een gedegen en uitgebreide kennis op vlak van residentiële bouw (woningen, appartementen en sociale huisvestiging) is dus zeker een must. Je neemt een hoge en verantwoordelijke functie in, waarbij HVAC volledig onder jouw verantwoordelijkheid komt te liggen.

Functie eisen

·        Je hebt een bewezen praktische en financiële ervaring op vlak van HVAC-projecten klasse 8

·        Je gaat voornamelijk een coördinerende en controlerende functie innemen

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf is actief op vlak van klasse 8 projecten, waaronder sociale huisvestiging, woonprojecten en appartementsbouw. Ze worden steeds ingeschakeld als hoofdaannemer. Ze bestaan reeds 30 jaar en er zijn ondertussen ongeveer 90 werknemers in dienst. Ze hebben een eigen atelier voor schrijnwerk, aluminium en PVC.

Ze organiseren verschillende zaken voor de werknemers, waaronder vrijdagavond drinks, evenementen en teamuitstappen. Momenteel zijn ze ook een fitness aan het bouwen voor interne werknemers. Hun familiaal tintje komt ondanks hun grootte dus nog steeds sterk naar voor. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com