Projectleider Gevelrenovatie

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Sta in voor de gevels van morgen!

Als Projectleider Gevelrenovatie krijg je de verantwoordelijkheid over 2 à 5 projecten regio West- en Oost-Vlaanderen. Het hoofdkantoor is gelegen in regio Gent, daar krijg je het dossier van de commerciële dienst toegewezen, om deze tegen de vooropgestelde deadline en budget op te leveren.

Het interessantste aan beton- en gevelrenovatie is het onbekende, het is dus cruciaal om eerlijk en open te communiceren naar eigen arbeiders, architecten, opdrachtgever toe.

Voor elke werf sta je in voor de planning , opmeting, bestelling van materialen en het organiseren van werfvergaderingen. Bovendien bouw je een duurzame relatie op met leveranciers, architecten, klanten en onderaannemers.


Functie eisen

Als Projectleider beschik je over minstens een bachelor bouwkunde met een gedegen relevante coördinerende ervaring. 

Wat bieden wij jou?

  • Instappen in de groeiend duurzaam bedrijf
  • Gedegen interne opleidingen
  • De vrijheid om zelfstandige beslissingen te nemen en initiatieven te ontwikkelen
  • Je krijgt een vast contract
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen 


Over het bedrijf

Je werkt als Projectleider Gevelrenovatie voor een gerenommeerde KMO gespecialiseerd in renovatie, regio Gent. Je kan rekenen op ondersteuning van een ervaren projectleider en team. Respect, open communicatie en professionaliteit staan centraal zowel naar klant als collega’s toe. Daarnaast kan je rekenen op initiatieven om de onderlinge collegiale sfeer te versterken.Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com