Projectleider Gevelbouw

Geplaatst op 09 januari 2020

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van gevelprojecten van studie tot oplevering. Het budgetbeheer, de technische ondersteuning en het planningsbeheer van de werf behoort tot jouw uitgebreid takenpakket .

Je werkt 2 halve dagen vanuit het hoofdkantoor waar je vergaderingen volgt. Je volgt de werven op die voornamelijk gelegen zijn regio Brussel, Wallonië is ook mogelijk. Je onderhoudt relaties met klanten en onderaannemers. Alsook rapporteer je aan de productiemanager.

Functie eisen

  • Je beschikt over een technisch diploma : bachelor bouwkunde of relevant
  • Ervaring in de sector van deuren en ramen is een plus, maar geen must
  • Schoolverlaters ook welkom
  • Je spreekt perfect Nederlands en je kan je vlot uitdrukken in het Frans
  • Je bent dynamisch en een kei in communiceren


Over het bedrijf

Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waar er een fijne sfeer heerst. Het einde van de week word samen met je hecht team gevierd met een borrel! What's in the pocket for you? Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen : auto, tankkaart,gsm,laptop,...

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Celien Deltombe

Celien Deltombe

Recruiter

+32 487 998 467 celien.​deltombe@​be.​whoohoo.​com