Projectleider gevel

Geplaatst op 02 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als projectleider gevel sta je in voor de behandeling van projecten van A tot Z op vlak van gevelbekleding. Je behandelt de grotere en speciale projecten, zoals productiehallen, stadions, kantoorgebouwen, ... Particuliere woningen zijn echter ook projecten die ze behandelen. Hun voornaamste activiteiten zijn op vlak van staal, aluminium en RVS, alsook duurzame en energiezuinige materialen. Je behandelt zowel de financiële als praktische zijde van het project. Je kan daarbij op een ervaren werfleider rekenen ter aansturing van jouw eigen team van arbeiders.

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een bachelor bouw. Een opleiding CEVORA werfleider komt ook in aanmerking als de interesse in dak- en gevelbekleding, alsook de goesting om te werken aanwezig is
  • Je neemt een aansturende en controlerende positie in, geen meewerkende.


Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van gevel- en dakbekleding. Ondertussen zijn ze reeds een gekende internationale speler. Door hun interne productiehal kunnen ze ook steeds kwalitatief maatwerk leveren. Zowel nieuwe als renovatieprojecten nemen zij onder hun hoede. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zoals productiehallen in de industrie, vliegtuighangers, stadions, kantoorgebouwen, … Hun voornaamste activiteiten zijn op vlak van aluminium, staal en RVS, alsook duurzame en energiezuinige materialen. Het is een familiaal bedrijf met ongeveer 50 werknemers. Ze hebben hun eigen studiedienst en montageteams, zodat kwalitatieve behandeling van A tot Z verzekerd kan worden.

Hun aanbod:

  • vast contract van onbepaalde duur
  • aantrekkelijk salarispakket
  • wagen met tankkaart (ook privé te gebruiken)
  • maaltijdcheques
  • ecocheques
  • hospitalisatieverzekering
  • interne begeleiding op maat


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com