Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Lever mooie bouwprojecten op in een vlakke structuur.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opleveren van middelgrote tot grote projecten (klasse 8) van appartementen, kantoren, woonzorgcentra etc. Je krijgt de nodige autonomie om je werf veilig en in het groen op te leveren. Daarnaast krijg je ondersteuning van de interne dienst. Je coördineert de werfleiders, die permanent op de werf staan. Daarnaast ga je pro-actief moeilijkheden of problemen uit de baan helpen. Vervolgens sta je om het as-built dossier volledig up-to-date in te leveren. Naast het opbouwen van een duurzame relatie met de klant, bouwheer, architect en leveranciers, bewaak je het kwaliteit – rendement door regelmatig te evalueren. 

Functie eisen

Je bent als projectleider gebouwen zelfstandig ingesteld met een master bouwkunde en een eerste ervaring in middelgrote tot grote projecten. Je wordt de eerste weken getraind in de werking van de organisatie, dit door mee te lopen met ervaren projectleiders. Je hebt oog voor detail, mens- en resultaatgericht ingesteld. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Je komt terecht in een organisatie met een vlakke structuur, ondanks dat ze klasse 8 projecten uitvoeren. Er heerst een losse sfeer, maar ook met de nodige verantwoordelijkheidszin naar uitvoering toe. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Lokeren, met werven in Oost- en West-Vlaanderen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com