Projectleider Gebouwen

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Lever met je persoonlijke aanpak efficiënt projecten op van A tot Z.

Je staat als projectleider in voor het opleveren van high end gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie. Je kan rekenen op een team van werkvoorbereiders, tekenaar en calculators om je te ondersteunen. Daarnaast sta je in voor de voorbereiding, coördinatie en controle van de werken. Dit omvat ook het bijwonen van werfvergaderingen, het opstellen van As Built en controle van de vorderingsstaten.

Functie eisen

Je bent motiverend en communicatief ingesteld als Projectleider, ondersteund door een master bouwkunde. Je beschikt over minstens 5 jaar werkervaring als projectleider in de ruwbouw en afwerking.

Wat bieden wij jou:

  • Goede balans tussen werk/privé
  • Open communicatie staat centraal
  • Goede werksfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket (bedrijfswagen)


Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een extra projectleider aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team in een uitdagende functie. Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Bovendien beschik je over een mooi loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com