Projectleider chique kantoorgebouwen

Geplaatst op 27 december 2019

West-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

  • Je voert technische besprekingen met de bouwheer, architect, studiebureau, onderaannemers, leveranciers, ... en brengt op een proactieve manier de wensen van de klant in kaart.
  •  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget.
  •  Je zorgt voor een permanente sturing, motivatie en opvolging van je ploeg werknemers (werfleider, ploegbaas en arbeiders).
  • Je volgt de werfvergaderingen.
  • Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid en kwaliteit te verhogen en geeft leiding aan een aantal ploegbazen, assistent-werfleiders en/of werfleiders.


Functie eisen

  • Master industrieel ingenieur bouwkunde
  • Minimaal 6 jaar ervaring als projectleider utiliteits- en/of appartementsbouw

Over het bedrijf

Het bedrijf functioneert als hoofdaannemer van ruwbouw tot afwerking voor residentiële (chique appartementsgebouwen en villa's) en tertiaire (chique kantoorgebouwen) projecten. Vanaf de start wordt het project betrokken, zodat reeds in de voorstudie met bijhorende prijscalculatie een realistische beeld op technisch en administratief vlak kan worden opgezet. Doorheen het project wordt het budget in de gaten gehouden, rekening houdend met wijzigingen op de werf.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com