Projectleider Bouw & Renovatie

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectleider heb je een grote verantwoordelijkheid over jouw projecten. Nog voor dat de werf opstart bestudeer je de plannen, de meetstaat en vraagt offertes op bij verschillende leveranciers en onderaannemers. Bij de start van de werken coördineer je jouw teams en onderaannemers en volgt hen op. Je leidt werfvergaderingen en staat in communicatie met de verschillende partijen zoals de bouwheer, architecten, ingenieurs, vertegenwoordigers,… Je maakt vorderingsstaten op en zorgt ervoor dat het vooropgestelde budget niet in gedrang komt. Als het einde van de werken in zicht komt sta je als projectleider in voor de voorlopige oplevering. Je ontfermt je over de aangehaalde punten en levert de werken definitief op. Doorheen dit gehele proces ben jij het vaste aanspreekpunt van alle partijen en sta jij in voor de geleverde kwaliteit.

Functie eisen

Als projectleider beschik je over een master bouwkunde met een eerste relevante werkervaring.

Daarnaast ben je stressbestendig en coördinerend ingesteld.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Onze klant is een bouwbedrijf die instaat voor zowel particulieren als professionelen voor nieuwbouw en renovatie. Ze werken met één aanspreekpunt (jij als projectleider) en zorgen voor een persoonlijke begeleiding van de klant.

Zij bieden jou als projectleider, naast een zeer aantrekkelijk salarispakket, een functie binnen een dynamisch bedrijf waar sterk ingezet wordt op zelfontplooiing.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com