Projectleider Beton

Geplaatst op 27 november 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid op voor beton- en infrastructuurwerken.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor meerdere werven. Dit betekent het opmaken van een planning voor personeel, transport en materiaal. Daarnaast sta je in voor de controle van de uitvoering conform het lastenboek. Het is belangrijk om je arbeiders te motiveren en de coördineren in hun taken en te wijzen op veiligheid. Je woont ook de vergaderingen bij waar je ook onderaannemers aanstuurt. Bovendien is het interessant als je voorstellen geeft om de werf efficiënter te laten verlopen.

Functie eisen

Je beschikt als projectleider over een master bouwkunde met interesse in infrastructuur en beton. Orde en netheid, verantwoordelijkheid opnemen zijn belangrijke aspecten in de job. Ook people-skills om je mensen te motiveren is van belang.

Wat bieden wij jou?

  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Je komt als projectleider terecht in een mensgerichte organisatie met oog voor persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn gespecialiseerd in beton- en infrastructuurwerken regio Kortrijk.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com