Projectleider bankensector

Geplaatst op 28 oktober 2019

Gent Flex Master / PHD

Over de functie

Coördineer projecten in de bankensector.

Als projectleider in de bankensector coördineer je zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarnaast breng je bestaande gebouwen terug naar casco. Momenteel is er een nieuw systeem geïmplementeerd om budget, planning etc. correct bji te houden. Dit nieuw systeem moet nog verder bijgeschaafd worden, waar jij een rol in kan spelen. In de bankensector is er een hoge graad van veiligheid en discretie rond de projecten. Om de flow te leren kennen start je eerst als projectleider met kleinere projecten ( herinrichten van een bureau/ruimte, herstellen van een deur,etc.). Naarmate je deze perfect onder de knie hebt, volg je grote projecten op (filialen herinrichten, een nieuwe vestiging coördineren of terug naar casco brengen etc.). Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Gent, met werven in West- en Oost-Vlaanderen. Een voordeel is dat je ook vanuit elke vestiging van de bank, jouw werk kan verrichten. Je staat voornamelijk in voor het managen van projecten en aansturen van onderaannemers, waar 60% bestaat uit administratie en 40% werfopvolging. Je komt terecht in een team van 5, waar je sterk wordt opgeleid door 2 ervaren projectmanagers.    

Functie eisen

Je beschikt als projectleider over een master bouwkunde ( industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur bouwkunde). Je bent nauwkeurig, sterk in administratie en je functioneert graag binnen voorgeschreven processen. 

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in gebouwen zoals o.a. appartementsgebouwen, banken, woonzorgcentra, kastelen, scholen, bibliotheken, etc.. Zij staan in voor de volledige coördinatie van het project. Hun hoofdzetel is gevestigd in groot Gent.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com