Projectleider asbest

Geplaatst op 18 november 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Jij bent de projectleider asbest die de projecten in goede banen leidt en zorg je ervoor dat het project optimaal afgeleverd wordt binnen de deadline. Mensen aansturen is één van jouw sterktes. Hiernaast ben je goed in prganiseren, planningen en budgetteringen opmaken.

Dagdagelijks zal je toezicht houden op de werkzaamheden van de werven. De veiligheid van de medewerkers stel je dan ook steeds voorop. Daarbij onderhoud je de contacten met de klanten, onderaannemers en leveranciers en sta je in nauw contact met je collega's aankoop en calculatie.

Functie eisen

Als projectleider asbest verwachten we:

  • Minstens 5 jaar ervaring binnen de sector asbest
  • Een diploma industrieel ingenieur, VCA Vol attest, Preventie adviseur niveau 3 en een BOA opleiding
  • Iemand die resultaatgericht en nauwkeurig kan werken met een groot gevoel van verantwoordelijkheidszin
  • Een echte people manager die teams goed kan begeleiden

Over het bedrijf

Onze klant biedt jou een uitdagende job in een snelgroeiende omgeving gespecialiseerd in wegenis, afbraak en grondwerken. Je komt terecht in een standvastig bedrijf waar werksfeer en open communicatie centraal staat.Zij bieden een aantrekkelijk salarispakket aan dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com