Projectleider afwerking

Geplaatst op 27 december 2019

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Je behandelt voornamelijk de eindfase van bouwprojecten. Je staat daarbij onder andere in voor binnenschrijnwerk en gips- en pleisterwerk. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van het project. Je zorgt voor de kwalitatieve oplevering van het project. Dit is heel gevarieerd: akoustische, brand- en inbraakwerende oplossingen, alsook op maat gemaakte meubels, kasten, binnendeuren, … Maar ook vloerbekleding en plafondoplossingen. Kortom de volledige binnenafwerking van gebouwen. 

Functie eisen

·        Bouwtechnisch diploma: bouwkunde / houttechnologie / interieurarchitectuur / toegepaste architectuur

·        Minimaal 4 jaar ervaring als projectleider 

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van binnenafwerking. Dit gaat van akoustische, brand- en inbraakwerende oplossingen, alsook op maat gemaakte meubels, kasten, binnendeuren, … Maar ook vloerbekleding en plafondoplossingen. Kortom de volledige binnenafwerking van gebouwen.

Als projectleider vul jij jouw ervaring op vlak van afwerking (of van ruwbouw tot afwerking) aan met leidinggevende capaciteiten. Je bent ook verantwoordelijk voor de vertaling van het project naar een uitvoerbare versie waar alle betrokken partijen van op de hoogte zijn. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com