Projectleider Afwerking

MEI 20
Gent Flex Master / PHD
19.06.2019 100176187
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht in een losse familiale omgeving, waar pro-actief werken gestimuleerd wordt. Je krijgt de vrijheid om uw eigen project te realiseren, met ondersteuning van 2 ervaren projectleiders Afwerking. Daarnaast sta je in nauw contact met de zaakvoerder om alles in goede baan te leiden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deinze met projecten regio West- en Oost-Vlaanderen

Bovendien beschik je over een mooi salarispakket met bedrijfswagen en extra legale voordelen. 

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de oplevering van grote exclusieve projecten in appartementsgebouwen.  De graad van afwerking is hoog en kwaliteit is belangrijk. Je staat in voor de kwaliteit en veiligheid op de werf, waar je rekening houdt met tijd en budget. Bij de start van een project sta je in voor de voorbereiding: analyse lastenboeken, contact met architect en klant, visualisatie van het interieur en klantenbegeleiding bij materiaalkeuze. Eénmaal de ruwbouw is afgerond, sta je als projectleider in de realisatie van je voorbereidend werk. Je krijgt de verantwoordelijkheid van het geheel project / appartementsblok.

Functie eisen

Je beschikt als projectleider Afwerking over de nodige portie geduld en klantvriendelijkheid. Daarnaast beschik je over een master bouwkunde of interieurarchitectuur, met een eerste relevante werkervaring. Daaropvolgend kan je werken met Autocad of Vectorworks om interieurplannen te visualiseren naar de klant.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job