Projectleider (Junior - Ervaren)

Geplaatst op 11 september 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Realiseer unieke daken en gevels in een gestroomlijnde organisatie. 

Als projectleider neem je de leiding op de werf (regio Oost- en West-Vlaanderen) met de bijhorende administratie. Je bent dan ook een belangrijke schakel in de goede afloop van elk project en draagt deze verantwoordelijkheid. Tot je takenpakket behoren organiseren, coördineren en het controleren van werven. Dit zal zowel binnen de private als openbare sector zijn. Bovendien kan je rekenen op een team van tekenaar, werkvoorbereider en calculator waar je nauw mee samenwerkt. Naast het contact met de werf heb je ook contact met de bouwheer en de onderaannemers en stuur je meerdere arbeiders aan.

Functie eisen

Je beschikt over een bachelor of master bouwkunde en je wil je graag specialiseren. Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal en de werking. Daarnaast krijg je de eerste weken goede begeleiding van ervaren projectleiders om je volledig in te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Interne opleiding
  • Vlakke structuur
  • De mogelijkheid om je verder te ontplooien
  • Groeiende organisatie 


Over het bedrijf

Je komt terecht in een familiebedrijf die een grote speler is binnen de wereld van de dak- en gevelbekleding. Het bedrijf hecht enorm veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, dit door interne opleidingen. Ze zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen, zowel in de private als in de openbare sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Gent.


Als projectleider dak-en gevelbekleding kan je rekenen op een marktconform loon + extralegale voordelen (firmawagen met tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, etc.) 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com