Projectingenieur

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als ervaren projectingenieur ondersteun jij de uitvoering op de werven, zowel in de voorbereiding als tijdens de realisatie. Jij bent de centrale en belangrijke schakel in het uitwerken van uitvoeringsprocedures, het voorbereiden en assisteren van het aankoopdossier en het coördineren van de uitvoeringsplannen. Als rechterhand van de projectleider ben jij de link tussen de werf en het kantoor. In jouw rol als ingenieur moet je kort op de bal te kunnen inspelen en werk je hiervoor op de werven zelf, die worden toegewezen rekeninghoudend met jouw regio.

Functie eisen

De projectingenieur die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor bouwkunde
  • Minstens 4 jaar relevante ervaring
  • Bouwtechnische achtergrond

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een aannemer dat zich specialiseert in burgerlijke bouwkunde, tunnels, industriebouw en gebouwen. Zij hechten enorm veel belang aan een collegiale werkomgeving waar ruimte is voor groeimogelijkheden. In jouw functie kan je rekenen op begeleiding door een ervaren collega! Naast opleidingen, bieden zij jou een marktconform loon met extra legale voordelen waaronder een firmawagen, maaltijdcheques, verzekeringen en de mogelijkheid tot thuiswerk 1 dag/week.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com