Projectingenieur stabiliteit

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectingenieur stabiliteit sta je in voor het uitvoeren van stabiliteitsstudies voor verschillende projecten. Je bepaalt hierbij de dimensionering van funderingen, beton- en staalstructuren. Je werkt in een multidisciplinair team en wordt betrokken bij het volledige proces. Op basis van ontwerp plannen analyseer jij de haalbaarheid van elk project en zorgt daarbij voor de berekening en optimalisaties van de structuur. Doorheen het project ben je in staat om de impact van de structurele denkpistes te vertalen op het ontwerp. Je neemt deel aan externe en interne meetings en stuurt de werkvoorbereiders en tekenaars aan. Tijdens de uitvoeringsfase sta jij mee in voor de werfopvolging.

Functie eisen

Als projectingenieur stabiliteit:

  • heb je een Master ingenieurswetenschappen industriële of burgerlijke bouwkunde
  • ben je op de hoogte van de meest recente bouwtechnieken, normen en eurocodes
  • heb je een goede kennis van relevante rekenprogramma's
  • Heb je kennis van Autocad (kennis van Revit is een plus)

Over het bedrijf

Je komt terecht in een architecten-/ingenieursbureau dat zich richt op grote en complexe bouwprojecten. Zij hanteren een open bedrijfscultuur en een groepsgevoel. Als multidisciplinair team werken zij samen aan een project van A tot Z, van stabiliteit tot gebouwtechnieken en meer. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com