Projectingenieur Staal

Geplaatst op 30 december 2019

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectingenieur zorg jij voor de technische en economische uitwerking van diverse grote staalconstructies. Jij ondersteunt de projectmanager in het berekenen van stabiliteitsstudies en coördineert de tekenwerken. Om jouw projecten in goede banen te leiden, heb je nauw contact met de onderaannemers en jouw collega's projectingenieurs. Naar aanleiding van de uitvoerende werken zorg jij ook voor de voorbereiding van de staalproductie. Jij start aan 1 project met een collega projectingenieur en groeit door om op termijn eigen projecten te leiden van A tot Z.

Functie eisen

De projectingenieur die we zoeken beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Een master bouwkunde
  • Enkele jaren ervaring in het engineeren van staalconstructies
  • Basiskennis van stabiliteitsberekeningen
  • Kennis van Inventor en/of Tekla
  • Kennis van de laatste wijzigingen in normeringen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een internationale speler met een enorme expertise in het domein van complexe staalbouw. Zij zijn in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies toe een goed einde te brengen. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een fietsvergoeding. Om jouw groei te ondersteunen, bieden zij opleidingen aan en doorgroeimogelijkheden richting een kaderfunctie.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com