Projectingenieur HVAC

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als projectingenieur HVAC ga je autonoom te werk in het uitwerken van technische principeschema's, berekeningen en plannen inzake HVAC, piping en sanitaire installaties. Je zorgt voor een verdere uitbreiding in ontwerpen en tekenen van sprinkler-, brandveiligheids- en elektrische installaties. Daarnaast maak je aanbestedingsplannen, ramingen en budgetten op voor elektrische installaties. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitvoeringsplannen in samenwerking met de aannemers, leveranciers en andere betrokken partijen. Je maakt technische bestekken aan en beheert deze in zijn geheel voor de toegewezen projecten en je volgt het uitvoeringsontwerp op dat aangemaakt is door de aannemers. Je voert het nazicht uit van de as-built dossiers van de technische aannemers.

Functie eisen

Als projectingenieur HVAC beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Master Industrieel Ingenieur
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring in het ontwerpen van HVAC installaties, koelinstallaties, piping en sanitaire installaties
  • Ruime technische kennis van HVAC
  • Grondige kennis van werken in Autocad en Revit
  • Je spreekt Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels en Frans

Over het bedrijf

Je komt terecht in een multidisciplinair team, gespecialiseerd in logistiek, speciale technieken en bouwkunde. Hun sterkte ligt in de logistieke, technische en bouwkundige kennis die een efficiënt ontwerp en implementatie voorzien in elke fase van het project. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com