Projectingenieur Beton

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 2-4 jaar

Over de functie

Sta in voor het berekenen en opvolgen van Industriebouw en Rollercoasters

Als projectingenieur beton sta je in voor het berekenen van stabiliteitsplannen in beton voor hun projecten op maat. Je werkt de 3D modellen uit in Autocad en Revit. Je krijgt een opleiding Revit om je hier verder in te specialiseren. Daaropvolgend kan je je projecten opvolgen naar de werf toe.

Functie eisen

Je beschikt als projectingenieur beton over een master diploma bouwkunde. Je bent industrieel ingenieur / burgerlijk ingenieur bouwkunde. Een eerste werkervaring is een plus.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende architecten- en ingenieursbureau gespecialiseerd in Industriebouw. Er heerst een vlakke structuur met een 8 medewerkers in Gent. Het een tof team met een gedrevenheid voor initiatief en autonomie. Je hebt als projectingenieur beton een mooi takenpakket, flexibele uren, bedrijfswagen met tankkaart etc

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com