Projectcoördinator

Geplaatst op 26 november 2019

Gent Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het project van A tot Z. Daarbij neemt de project manager de tender fase op zich, maar bij goedkeuring ben jij verantwoordelijk voor het opmaken en controleren van de lastenboeken. Je giet het project daarbij in een realistische en praktische planning binnen de gestelde deadline en budgetten. Een strategische planning opstellen en de juiste onderaannemers selecteren en kiezen is hierbij noodzakelijk. 

Functie eisen

·      Je beschikt minimaal over een bachelor bouwkunde, aangevuld met 5 jaar ervaring

·      Communicatie, technisch inzicht, probleemoplossend en resultaatgericht denken, teamleiderschap en plannen en organisatie. 

Over het bedrijf

Bij deze bouwheer staat prestige, kwaliteit en klantenservice voorop. Ze ontwikkelen dan ook residentiële projecten met de nadruk op esthetiek, duurzaamheid en innovatie. Massaproductie is dan ook niet aan hun besteed. 

Hun aanbod:

  • vast contract van onbepaalde duur
  • aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een wagen, maaltijdcheques, ... en andere extralegale voordelen
  • Een uitdagende functie met state-of-the-art projecten


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com