Project manager

Geplaatst op 26 november 2019

Gent Flex > 10 jaar

Over de functie

Als project manager ben jij een autonome speler, waarbij je de belangen van de bouwheer verdedigt. Specifiek ga je instaan voor de project coördinatie, waaronder planning, aansturing en alle neuzen in dezelfde richting te laten staan. Er wordt daarbij gestart vanuit de aanbestedingsfase, waarbij jij onder andere verantwoordelijk bent over de opmaak van ontwerpplannen, vergunningsaanvragen en het opvolgen van de werf. Je stelt daarbij een strategische planning op, waarbij je voor succesvolle onderhandelingen zorgt door de beste aanbestedingsprocedures toe te passen. Daarbij ondersteunt de project coördinator jou nauw door de technische en detaillistische zaken nauw op te volgen door onder andere de werfvergaderingen te leiden. 

Functie eisen

·      Je beschikt over een ingenieursdiploma in een bouwkundige richting met minimaal 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie in de bouwsector

·      Als sterke peoplemanager bouw je aan een relatie van respect en vertrouwen tussen al de verschillende stakeholders. Je bent in staat om medewerkers te inspireren en enthousiasmeren, je stimuleert overleg, maar kan waar nodig ook knopen doorhakken en beslissingen initiëren.

·      Je toont je als een sterke organisator met oog voor optimaliseringen. Je zet efficiënte processen uit en creëert op deze manier synergiën om zowel mensen als middelen efficiënt te beheren.

·      Jouw sterke relationele skills garanderen de juiste aanpak en stijl naar alle stakeholders. Je resultaatgerichtheid en gedrevenheid maken dat je erin slaagt om de organisatie commercieel sterker te profileren.

Over het bedrijf

Bij deze bouwheer staat prestige, kwaliteit en klantenservice voorop. Ze ontwikkelen dan ook residentiële projecten met de nadruk op esthetiek, duurzaamheid en innovatie. Massaproductie is dan ook niet aan hun besteed. 

Hun aanbod:

  • vast contract van onbepaalde duur
  • aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een wagen, maaltijdcheques, ... en andere extralegale voordelen
  • Een uitdagende functie met state-of-the-art projecten

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com