Project manager studiebureau

Geplaatst op 27 december 2019

Gent Flex > 10 jaar

Over de functie

Jij neemt de effectieve start tot einde van het project op jou. De communicatie tussen architecten, aannemers, overheid, … loopt dan ook via jou. Daarbij wordt er samen het voorontwerp, bouwaanvraag, uitvoeringsdossier bepaalt. De effectieve aanbesteding en opvolging van het project neem jij ook onder jouw hoede. Daarbij waarborg jij de visie en kwaliteit van de projectontwikkelaar. Om dit te realiseren stuur jij een projectteam aan, waar technisch en organisatorisch complexe projecten tot een succesvol einde worden gebracht. Samen met jouw team zorg je voor een doordachte voorbereiding en realisatie tot een succesvol einde worden gebracht.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma als burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde of als architect
  • Je beschikt over minimaal 10 jaar ervaring in de bouwsector
  • Je bent resultaatgericht en een geboren communicator en organisator

Over het bedrijf

Het bedrijf is een studiebureau in de bouw gericht op stabiliteit en architectuur. Dit behandelen ze van concept tot detailontwerp voor residentiële, tertiaire en industrieprojecten. Je komt terecht bij een KMO met een goedlachse sfeer en een variëteit aan projecten. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com