Project manager projectontwikkeling

Geplaatst op 13 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Coördineer projecten, waarbij de focus ligt op de voorstudie!


Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten als project manager. Je doet dit van A tot Z. Je start daarbij met de voorstudie, waarbij je het studiebureau aanstelt, maar ook de projectleider achter zijn veren zit om het uitvoeringsdossier te vervolledigen. Je werkt met enorm veel partijen samen om een kwalitatieve voorstudie te bewerkstelligen, waaronder onderaannemers, architecten, ingenieur technieken, ..

Je zorgt voor technische ondersteuning aan de projectleiders, waarbij je het project van voorstudie tot oplevering nauw opvolgt. Jouw taak bestaat er voornamelijk in om ondersteuning te bieden, knelpunten te detecteren en een kwalitatievere oplevering te garanderen.

Functie eisen

  • Hogere technische opleiding bouwkunde
  • Ervaring als projectleider (aannemer of studiebureau) of projectcoördinator

Over het bedrijf

Het bedrijf functioneert als hoofdaannemer van ruwbouw tot afwerking voor residentiële (chique appartementsgebouwen en villa's) en tertiaire (chique kantoorgebouwen) projecten. Vanaf de start wordt het project betrokken, zodat reeds in de voorstudie met bijhorende prijscalculatie een realistische beeld op technisch en administratief vlak kan worden opgezet. Doorheen het project wordt het budget in de gaten gehouden, rekening houdend met wijzigingen op de werf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com